10 Ağustos 2014 Pazar

NETWORK TEAMWINS



NETWORK TEAMWINS

NETWORK'ÜN KAZANDIRAN TAKIMI
Çeşitli ticaret modelleri ile faaliyet yapan firmaların cirolarını, müşteri potansiyellerini arttırmak amaçlı çalışma grupları ve internet tabanlı çalışma planları uygulayan bağımsız bir iş projesidir. 

SİSTEMİN AMACI
Interneti kullanan çeşitli meslek gruplarından insanlara günde bir kaç saat ayırarak, bir bilgisayar ile çalışabilecekleri bir iş ortamı sunar. Kişilere mevcut bilgi birikimi ve ekstrra ücretsiz olarak verdiği online eğitim desteği ile pazarlama veya ürün satışına yönlendirmeden kendilerıne ciddi gelir ve kariyer elde etme imkanı sunar. 

ÇALIŞMA ŞEKİLLERİ
Bilgisayarın ve Internetin var olduğu her ortamda çalışabilme imkanı vardır. Çalısma saatleri minimum günde 1-2 saat olabileceği gibi 7-8 saat'e kadar çalışma imkanını da sunar.
Sizde bize katılarak network'ün kazandıran takımları ile çalışın ve hayatınızı zengişleştirip, sosyal çevrenizi genişletin. Yeteneklerinizi geliştirerek sizde bir takım lideri olun ve liderler takımı ile yeni liderleri bulmak için hep beraber çalışalım. Daha güzel bir hayat, daha güzel bir gelecek için. Kendiniz için... 

KAZANÇ ŞEKLİ VE ÖDEME
SPONSOR OLARAK ÇALIŞILAN FİRMANIN BİREBİR KAZANÇ SİSTEMİ UYGULANIR VE HER AYIN 15 İNDE ÖDEMELER YAPILIR. 

AMACIMIZ
Karşılıklı kazanç, sağlıklı ve sürekli bir beraberlik. 

NE YAPACAKSINIZ
Ön Kayıt Bilgi Formunu doldurduktan sonra 2. Adıma geçmek için bir E-Posta alacaksınız.Bu E-Posta içinde Tanıtım Filmimizin bağlantı adresi bulunmaktadır. Bu bağlantı adresine girerek Tanıtım Filmimizi sonuna kadar izleyin. Filmimizi izleyerek sistemimize katılmaya karar verdiğinizde Filmin altındaki onay tuşuna basarak sisteme dahil olabilirsiniz.
Onayınızla birlikte hoşgeldiniz yazımız ile sisteme giriş yapmak için gerekli şifrenizde gönderilecektir.
Artık sisteme giriş yaparak eğitim odalarımızdan faydalanabilir ve eğitim slaytlarımızı seyredebilirsiniz.


www.networkteamwins.com/yeniuye



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder